Pannkakor Choklad
Visst är det gott med pannkakor, men i ärlighetens namn är väl egentligen tillbehören som är halva grejen? Här får du äntligen pannkakor med smak av choklad som står sig på egen hand!
Tricket bakom att få till en riktigt god chokladpannkaka är att hitta den perfekta balansen mellan kakao och sötma, och det tycker vi att vi lyckats med här. När man toppar det med en härlig konsistens, oavsett om du gör pannkakor eller våfflor, blir resultatet med våra Pannkakor Choklad faktiskt spektakulärt. En stark varning utfärdas för de beroendeframkallande effekterna,
Innehåll:
500 g.
Antal Pannkakor:
Amerikanska pannkakor: 24 st
Tunna pannkakor: 16 st
Våfflor: 12 st
Användning:
Amerikanska pannkakor:
Klicka ut smeten i pannan med en sked (ca 2 msk/pannkaka) och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna.
Tunna pannkakor:
Häll ett tunt lager smet i pannan så att hela botten täcks och grädda på medelvärme på både sidor tills de är gyllenbruna.
Våfflor:
Häll smeten i våffeljärnet (ca 0,75 dl per våffla) och grädda tills våfflorna är gyllenbruna.
Näringsvärde Per 100 g mix
Energi 1235 kJ/295 kcal
Fett 4,1 g
varav mättat fett 1,5 g
Kolhydrat 49 g
varav sockerarter 1,7 g
Protein 30 g
Salt 1,7 g
Ingredienser:
Vetemjöl, Tyngre vassle varm choklad (vassleproteinkoncentrat (mjölk), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktas), sötningsmedel (erytritol), vetegluten, kakao, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), heläggspulver, salt, arom.
*Innehåller en fenylalaninkälla.